Ciutats i poblesD'interès turísticTarragona

Miravet

Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Miravet és un d’aquests pobles difícils d’oblidar. Les seves cases, construïdes en la paret de roca de la muntanya que s’eleva sobre el mateix llit del riu Ebre, semblen desafiar la realitat. I, coronant les vistes, s’alça el Castell templer, el segon d’arquitectura romànica més important de la península. Des d’aquesta altura tindràs una panoràmica espectacular del riu.

Als seus peus, destaca el *Cap de la Vila, o antic nucli urbà en època musulmana. Destaca pels seus carrers estrets amb arcades, les ruïnes de les cases que van ser destruïdes durant la Batalla de l’Ebre o el mirador de la *Sanaqueta, des d’on seràs conscient de la verticalitat de la roca.

Passant el Portal, o porta que donava accés al poble, trobaràs l’Església Vella, un edifici d’estil renaixentista en el qual podràs contemplar magnífiques pintures del segle XVIII o l’altar construït pels cavallers del Temple.

No t’oblidis de visitar algun dels set tallers de terrisseria en un dels pocs pobles del país on encara perdura aquest ofici.

No obstant això, una de les atraccions que no et pots perdre és realitzar un passeig per l’Ebre a bord de l’únic transbordador que encara funciona sense motor.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button