Carregant Esdeveniments
Visita l'interior de la Mina de Ferro de Llorts a Ordino

Visita l’interior de la Mina de Ferro de Llorts a Ordino

17 setembre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Endinsa’t en la història de la siderúrgia d’Andorra amb una visita guiada a la mina de ferro de Llorts. Aquesta mina, activa durant només quatre anys, va alimentar les fargues d’Ordino entre els segles XVII i XIX, època en què la siderúrgia era una de les activitats econòmiques més importants del Principat. La curta durada de la seva operativitat es deu a la poca quantitat de ferro trobada, però això no resta interès a la seva història fascinant.

Després de la visita a la mina, podeu recórrer la Ruta del Ferro, una de les millors excursions familiars d’Andorra. Aquest camí, fàcil i ple d’encant, combina natura i cultura. Al llarg del recorregut, trobareu escultures contemporànies que fan referència al treball i la vida de l’època, creant una experiència educativa i visualment atractiva. La Ruta del Ferro és part de l’Itinerari transfronterer del ferro als Pirineus, un projecte premiat pel Consell d’Europa per la seva valor cultural i històric.

Per completar l’experiència, visiteu la Farga Rossell, on podreu observar de primera mà el procés d’obtenció, transformació i comercialització del ferro que es va desenvolupar a Andorra durant segles. Aquesta visita ofereix una immersió completa en el passat siderúrgic del país, fent-la ideal per a tota la família.

Comparteix aquest esdeveniment

18300
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Recinte

Ordino
Ordino,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button