Carregant Esdeveniments
Visita guiada teatralitzada "Explorem la Vila de Cambrils"

Visita guiada teatralitzada “Explorem la Vila de Cambrils”

18 juliol 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Cambrils durant l’estiu farà dues visites teatralitzades a diferents barris de la ciutat.

Visita guiada teatralitzada “Explorem la Vila de Cambrils”

La visita guiada teatralitzada “Explorem la Vila de Cambrils” permet viure les particularitats rurals de la vila a partir de les històries que s’amaguen dins la seva muralla. Un cambrilenc de fa molts segles explica aquelles curiositats que van marcar la vila i mostra algunes de les sensacions i olors que caracteritzen la zona més antiga de Cambrils.

Els visitants poden recórrer els carrers originals de Cambrils i conèixer la seva història d’una manera amena i entretinguda: descobriran els seus personatges més importants, com Gimbernat, i episodis de fam i guerra, com el Setge. Una oportunitat única per captar l’essència de Cambrils.

Punt de trobada: Pl. del Setge.

Visita guiada teatralitzada “Visitem el Barri Mariner de Cambrils”

La visita guiada teatralitzada “Visitem el Barri Mariner de Cambrils” descobreix els secrets que amaga el port de Cambrils a través dels relats de Pere Bassedas, antic torrer de la platja de Cambrils. El recorregut rememora episodis passats on pirates, mariners i teixidores eren els protagonistes d’aquest indret, avui en dia tan concorregut per tothom.

Els visitants poden viatjar des de l’època dels pirates i mariners fins a l’arribada del món modern a través d’aquest recorregut teatralitzat per diferents zones del port de Cambrils. Dissenyat per al públic familiar, ajuda a descobrir i participar de la vida marinera típica de la Mediterrània.

Punt de trobada: Oficina de turisme de Cambrils.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Recinte

Vic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button