Carregant Esdeveniments
Tarragona, Ciutat de Castells

Tarragona, Ciutat de Castells

11 setembre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Els castells, impressionants construccions de torres humanes, són una tradició originària del Camp de Tarragona i el Penedès, derivada del ball de Valencians. Tarragona, amb el seu ric patrimoni cultural, acull quatre colles castelleres que mantenen viva aquesta tradició centenària, fent de la ciutat un punt neuràlgic de l’activitat castellera.

A Tarragona, l’esperit casteller es respira en cada racó. La ciutat esdevé un escenari vibrant on les colles locals exhibeixen la seva destresa i coratge en actuacions que atrauen tant locals com visitants. La passió pels castells és palpable, especialment durant el Concurs de Castells, un esdeveniment de gran rellevància que reuneix les millors colles del món casteller i situa Tarragona com la indiscutible capital mundial d’aquesta disciplina.

Fer castells és una activitat inclusiva, on tothom, independentment de l’edat o la complexió, té el seu lloc i la seva importància. Els més petits, amb la seva lleugeresa i agilitat, ocupen els llocs més alts, mentre que els més forts i experimentats formen la base, garantint la solidesa de la torre. Aquesta cooperació i confiança mútua són essencials per aconseguir alçar aquestes impressionants estructures humanes.

Visitar Tarragona durant les actuacions castelleres és una experiència única que permet endinsar-se en una tradició autèntica i emocionant.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: Tarragona, Ciutat de Castells

Mostra els detalls

Data:
setembre 11
Series:
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.tarragonaturisme.cat/ca/tarragona-ciutat-de-castells

Recinte

Tarragona
Tarragona,43006España+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button