Carregant Esdeveniments
Passeig amb el Trenet Turístic de Cambrils

Passeig amb el Trenet Turístic de Cambrils

26 juliol 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Un passeig amb el Trenet Turístic de Cambrils és un imprescindible quan visiteu la ciutat, especialment si aneu acompanyats de canalla. Tots els dijous i divendres fins a finals d’agost, podreu gaudir d’aquest encantador recorregut que comença a la parada de l’Oficina de Turisme, prop del port, i travessa Cambrils fins al bell Parc Samà. Aquest parc és un oasi de natura i tranquil·litat, perfecte per a passar un dia en família.

A més del trajecte fins al Parc Samà, el Trenet Turístic ofereix altres rutes per descobrir els racons més interessants de Cambrils. Els dimecres, acosta els visitants al mercat setmanal que té lloc al Passeig Albert, una oportunitat excel·lent per comprar productes locals i gaudir de l’ambient del mercat. De dimecres a diumenge, el tren també porta els viatgers fins a la zona de ponent de Cambrils, mostrant així la diversitat i bellesa de la ciutat.

Les entrades per al Parc Samà amb el Trenet Turístic es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cambrils, i els preus inclouen tant el viatge en tren com l’entrada al parc, oferint així una experiència completa i accessible per a tota la família.

Comparteix aquest esdeveniment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button