Carregant Esdeveniments
La Verema del Cava

La Verema del Cava

15 setembre 2024 (12:00 AM) - 16 setembre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Verema del Cava torna amb força, oferint un seguit d’experiències exclusives que combinen la tradició, la natura i la gastronomia en un marc incomparable. Durant aquesta època tan especial, diversos cellers de la regió obren les seves portes per oferir activitats úniques tant de dia com al vespre, permetent als visitants endinsar-se en l’art de l’elaboració del cava de la mà de viticultors, enòlegs i experts en enoturisme.

Els visitants podran gaudir d’una programació rica i variada, amb activitats pensades per a tots els públics. Entre les propostes destacades trobareu experiències com trepitjar el raïm i convertir-lo en most, esmorzars de pagès entre vinyes, pícnics gourmet, rutes amb bicicleta per la natura, concerts de música en viu, i dinars i sopars a l’aire lliure. També s’ofereixen tastos de vins en diferents moments de fermentació i maridatges de caves amb formatges, així com activitats lúdiques i didàctiques per als més petits.

La Verema del Cava s’ha consolidat, al llarg de gairebé una dècada, com un esdeveniment clau per als amants del cava i l’enoturisme, convertint-se en un aparador excepcional de la riquesa paisatgística, gastronòmica i cultural de la regió. Tant si sou amants de la natura com si preferiu les experiències gastronòmiques, aquest esdeveniment ofereix propostes per a tots els gustos, en un ambient acollidor i relaxat.

Comparteix aquest esdeveniment

Event Series Event Series: La Verema del Cava

Mostra els detalls

Inici:
setembre 15
Finalització:
setembre 16
Series:
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://laveremadelcava.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button