Carregant Esdeveniments
Gaudeix de l'Espai Aquae en Família a Caldes de Malavella

Gaudeix de l’Espai Aquae en Família a Caldes de Malavella

27 juliol 2024 10:30 - 13:00
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Aquest estiu, l’Espai Aquae de Caldes de Malavella obre les seves portes a les famílies amb una proposta d’activitats infantils cada dissabte al matí. A més, durant tots els dissabtes d’estiu, l’entrada al museu serà gratuïta per a tothom, fent accessible el patrimoni cultural caldenc a un públic més ampli.

Les activitats infantils a l’Espai Aquae estan dissenyades per oferir una experiència educativa i lúdica. Cada dissabte a les 10h, els infants podran participar en un taller de l’arqueòleg, on podran sentir-se com autèntics exploradors del passat. Aquest taller té un aforament limitat a 10 participants per garantir una experiència òptima.

El segon taller, que començarà a les 11h30, variarà cada setmana. Les opcions inclouen tallers de ceràmica, estampació, essències aromàtiques i mosaic, cadascun amb una capacitat per a 15 infants. Aquests tallers estan inspirats en el ric patrimoni de Caldes de Malavella, explorant temes com la paleontologia i el Camp dels Ninots, la civilització romana i el modernisme del segle XX.

Amb aquesta oferta, els infants tindran l’oportunitat d’aprendre sobre història i arqueologia mentre es diverteixen, tant si són de Caldes de Malavella com si visiten la localitat. Aprofiteu aquesta iniciativa i gaudiu d’un matí ple d’activitats al petit gran museu de l’Espai Aquae.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Recinte

Espai Aquae
Caldes de Malavella,17455España+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button