Carregant Esdeveniments
Festival "Nits a Dalt de Vila" a Tossa de Mar

Festival “Nits a Dalt de Vila” a Tossa de Mar

21 setembre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El Festival “Nits a Dalt de Vila” és una cita imprescindible per als amants de la música i la cultura que té lloc en un entorn únic: la històrica Vila Vella de Tossa de Mar, l’únic recinte emmurallat arran de mar que es conserva dempeus a Catalunya des de l’època medieval. Aquest festival ofereix una experiència íntima i de qualitat, amb actuacions musicals que es desenvolupen en l’antiga Església de Sant Vicenç, un escenari natural elevat sobre el Mediterrani, ideal per gaudir de la màgia de la música envoltats d’història.

L’expressió “Dalt de Vila” és un terme autènticament tossenc que es refereix a la Vila Vella, un dels llocs més emblemàtics de la Costa Brava. Tot i que la vila va créixer fora de les muralles a partir del segle XVI, els habitants de Tossa encara fan servir aquesta expressió per referir-se a aquest nucli antic ple de caràcter i bellesa.

Amb un format de festival reduït i acollidor, “Nits a Dalt de Vila” destaca per la seva atmosfera íntima i la qualitat de les seves propostes artístiques. El públic pot gaudir de la música en un amfiteatre natural com és l’església medieval, convertint cada nit en una experiència única i inoblidable.

Comparteix aquest esdeveniment

123556
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Data:
setembre 21
Series:
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://visittossa.com/agenda/agenda-anual/

Recinte

Tossa de Mar
Tossa de Mar,Girona17320Espanya+ Mapa de Google

Organitzador

Oficina de Turisme de Tossa de Mar
Telèfon
972 340 108
Correu electrònic
info@visittossa.com
Visualitza el lloc web de Organitzador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button