Carregant Esdeveniments
Festival Micròmetre de Santa Susanna

Festival Micròmetre de Santa Susanna

05 setembre 2024 (12:00 AM) - 08 setembre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Santa Susanna acull una nova edició del Festival Micròmetre, un esdeveniment cultural que s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles per als amants del teatre. Aquest festival marca l’inici de la temporada teatral, oferint una experiència única i immersiva que destaca per la seva proximitat i qualitat artística.

El Festival Micròmetre es distingeix per la seva combinació d’obres teatrals que segueixen un model molt particular. D’una banda, els microespectacles, amb una durada d’entre 15 i 30 minuts, es representen en espais íntims i acollidors, sovint no convencionals, i amb un aforament limitat a només 30 espectadors. Aquesta proximitat permet als assistents connectar de manera profunda amb l’obra i els actors, oferint una experiència immersiva i personalitzada.

D’altra banda, el festival també dona suport a produccions teatrals de mida petita, però amb una durada convencional, oferint així una gran diversitat de propostes per a tots els gustos. Aquesta edició del festival no només destaca per la seva selecció de peces, sinó també per l’entorn íntim i compartit que permet commemorar la riquesa i la diversitat del teatre.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: Festival Micròmetre de Santa Susanna

Mostra els detalls

Inici:
setembre 5
Finalització:
setembre 8
Series:
Cost:
12€
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
https://festivalmicrometre.cat/programa/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button