Carregant Esdeveniments
Festival Jardins de Terramar a Sitges

Festival Jardins de Terramar a Sitges

09 agost 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El Festival de música Jardins Terramar de Sitges neix amb la intenció d’oferir una experiència única d’oci, cultura, gastronomia i sensorial. Aquest esdeveniment destaca per la seva proposta innovadora i per l’entorn privilegiat en què es desenvolupa.

El festival compta amb la participació d’artistes locals, nacionals i internacionals de diversos gèneres musicals. Des d’artistes emergents fins a músics i bandes consolidades, el Festival Jardins de Terramar ofereix una programació variada i atractiva per a tots els gustos. Les actuacions tenen lloc en un dels millors escenaris de la zona, els centenaris Jardins de Terramar de Sitges, un espai natural i tranquil que permet als assistents gaudir de les actuacions a l’aire lliure mentre es connecten amb la natura.

La ubicació del festival als Jardins de Terramar és especialment atractiva, oferint un entorn natural únic on els visitants poden relaxar-se i gaudir de la millor música estiuenca. Els jardins, amb la seva bellesa paisatgística, esdevenen el marc perfecte per a una experiència sensorial completa que combina música, cultura i gastronomia.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: Festival Jardins de Terramar a Sitges

Mostra els detalls

Data:
agost 9
Series:
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
https://festivaljardinsterramar.com/ca/

Recinte

Sitges
Sitges,08870España+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button