Carregant Esdeveniments
Efimurs a l'Ametlla de Mar

Efimurs a l’Ametlla de Mar

13 maig 2024 (12:00 AM) - 18 maig 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Efimurs arriba a la ciutat costanera de L’Ametlla de Mar amb una proposta artística innovadora que transformarà el paisatge urbà amb onze impressionants murals de gran format. A través d’aquesta iniciativa, es busca acostar l’art urbà als habitants del municipi i enriquir el seu entorn amb una varietat d’estils i expressions artístiques.

Sota el lema “L’Ametlla de Mar, la cala més natural”, aquests murals esdevenen una part integral de la identitat visual de la ciutat, fusionant-se amb el seu paisatge marítim i potenciant la seva relació amb la natura i la cultura local. Aquest projecte no només busca embelleir la ciutat, sinó també impulsar la seva oferta turística i cultural, integrant-lo en el circuit de museus a l’aire lliure ja establert a Catalunya.

Amb un enfocament en el turisme gastronòmic i pesquer, Efimurs representa una oportunitat única per a la comunitat local. A través d’aquest festival, es promou una pràctica excel·lent de l’art urbà, donant suport als artistes participants i fomentant el seu desenvolupament professional. Al mateix temps, es crea un vincle fort i significatiu amb els residents locals, proporcionant una experiència educativa i empoderadora per a tots els implicats.

Efimurs no és només un festival d’art, sinó una celebració de la creativitat, la comunitat i la bellesa de L’Ametlla de Mar.

Share This Event

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: Efimurs a l’Ametlla de Mar

Mostra els detalls

Inici:
maig 13
Finalització:
maig 18
Series:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.visitametllademar.com/ca/pla-sostenibilitat/festival-efimurs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button