Carregant Esdeveniments
Dijous a la fresca a La Vall de Boí

Dijous a la fresca a La Vall de Boí

01 agost 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Des de 1991, el Patronat-Ajuntament de La Vall de Boí organitza el cicle de concerts Dijous a la Fresca, una iniciativa que busca donar a conèixer grups de música propers i mantenir viva la cultura popular. Enguany, aquesta celebració arriba als seus 30 anys, consolidant-se com una tradició estiuenca molt esperada a la vall.

Durant l’estiu, els diversos pobles de La Vall de Boí es converteixen en escenaris musicals cada dijous al vespre. Aquestes actuacions són gratuïtes i es duen a terme a l’aire lliure, en places i racons amb encant que ressalten la bellesa del patrimoni local. En total, són sis actuacions que permeten gaudir de la música en un entorn únic i autèntic.

El cicle Dijous a la Fresca té com a objectiu principal apropar els veïns de la vall a una activitat cultural i, al mateix temps, oferir als visitants l’oportunitat de descobrir i gaudir de la música durant els càlids vespres d’estiu. Aquesta combinació d’elements crea una experiència especial que fomenta el vincle entre la música i el territori.

Per a més informació sobre les activitats i les dates exactes dels concerts, podeu visitar la pàgina web oficial de l’esdeveniment.

Comparteix aquest esdeveniment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button