Carregant Esdeveniments
Camins del Cava al Penedès i Alella

Camins del Cava al Penedès i Alella

29 juliol 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Camins del cava és una proposta enoturística que combina passejades entre vinyes i visites a cellers amb la bona gastronomia de les regions del Penedès i Alella. Aquesta experiència us permet explorar els voltants de Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès i Alella, ja sigui a peu o en bicicleta, descobrint alhora els secrets del cava i la cultura vinícola local.

El projecte es basa en una xarxa de camins, pistes i senders que ofereixen la llibertat de triar el recorregut segons les vostres preferències. Cada camí connecta diversos cellers, facilitant l’accés d’un a l’altre, amb informació detallada sobre els horaris d’obertura, el temps necessari per recórrer cada tram i altres serveis d’interès. Podreu trobar dades sobre restaurants, allotjaments, botigues, empreses de lloguer de bicicletes, pàrquings i museus, tot pensat per a enriquir la vostra visita.

Aquesta iniciativa és ideal per a aquells que volen viure una experiència única en un entorn excepcional, ja sigui en parella, amb amics o en família. Podreu gaudir del cava i de la gastronomia penedesenca al vostre ritme, sense pressa i immersos en un paisatge incomparable.

Si desitgeu més informació sobre les activitats i les dates exactes, visiteu la pàgina web oficial de l’esdeveniment.

 

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: Camins del Cava al Penedès i Alella

Mostra els detalls

Data:
juliol 29
Series:
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Lloc web:
https://mapa.caminsdelcava.com/cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button