Carregant Esdeveniments
Fira Medieval de Sentmenat

Fira Medieval de Sentmenat

28 setembre 2024 (12:00 AM) - 29 setembre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Sentmenat es transformarà en un autèntic escenari medieval amb la Fira Medieval de Sentmenat, una cita ineludible per als amants de la història i les tradicions. Als entorns del majestuós Castell de Sentmenat, la fira oferirà un ampli ventall d’activitats per a tots els públics, destacant especialment per la gran participació d’expositors, que aquest any superen les inscripcions d’edicions anteriors.

Un dels grans atractius de la fira serà el campament medieval, on un grup de recreacionistes instal·larà unes 20 tendes, recreant la vida quotidiana de l’època amb una fidelitat sorprenent. Els visitants podran gaudir d’activitats i tallers d’oficis artesanals dirigits especialment als més petits, com el treball en fang, guix i pell, permetent als nens descobrir antigues tècniques manuals mentre s’endinsen en el passat.

Per aquells que vulguin fer una pausa, hi haurà una àmplia zona de restauració amb diverses propostes gastronòmiques, perfecta per descansar i recuperar forces mentre es gaudeix de l’ambient de la fira. A més, el Casal Feminista de Sentmenat col·laborarà amb un grup de trementinaires que oferiran un espectacle únic i una xerrada sobre els seus coneixements ancestrals en remeis i plantes medicinals.

Comparteix aquest esdeveniment

691984
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
setembre 28
Finalització:
setembre 29
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
https://feriasymercadosmedievales.com/agenda/ix-fira-medieval-castell-de-sentmenat-barcelona-28-y-29-de-septiembre-2024/

Recinte

Sentmenat
Sentmenat,Espanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button