Carregant Esdeveniments
Fira de Barruera

Fira de Barruera

29 setembre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira de Barruera, que se celebra cada any a la Vall de Boí, és una tradició que es remunta a temps antics. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc l’últim diumenge de setembre, és una oportunitat única per viure l’essència d’una fira amb arrels ramaderes i comercials, en un entorn natural incomparable. Històricament, la fira va ser un punt de trobada crucial per als habitants de la vall, on no només es compraven i venien animals, sinó també comestibles i eines de treball, creant un espai de relació i intercanvi comunitari.

Actualment, la Fira de Barruera manté aquesta essència, combinant la tradició amb elements més moderns. Els visitants poden gaudir d’una àmplia oferta de productes locals i d’altres comarques, amb expositors que ofereixen tant tastos com venda de productes. La part ramadera segueix tenint un pes important dins de la fira, amb la presència de bestiar i activitats relacionades amb el sector agrícola.

A més de l’activitat comercial, la fira també ofereix activitats per a tota la família, amb propostes que van des de jocs i tallers per als més petits fins a demostracions i exposicions per als adults.

Comparteix aquest esdeveniment

778231
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Data:
setembre 29
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.ajuntamentvalldeboi.cat/actualitat/agenda/xxv-fira-de-barruera

Recinte

Barruera
Barruera,LleidaEspanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button