Carregant Esdeveniments
Fira de Carabasses Gegants de Sidamon

Fira de Carabasses Gegants de Sidamon

22 setembre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira de Carabasses Gegants de Sidamon és una cita anual que no us podeu perdre si sou amants de les curiositats i les tradicions agrícoles. Aquest esdeveniment destaca per l’exposició de carabasses gegants, autèntiques protagonistes de la jornada, que sorprenen amb les seves dimensions extraordinàries. Aquestes hortalisses, cultivades amb dedicació i paciència al llarg de l’any, poden assolir mides espectaculars, atraient visitants de tot arreu.

Durant la fira, el Parc del Canal es converteix en una gran exposició a l’aire lliure, on podreu admirar aquestes carabasses gegants al costat de peces artesanes elaborades amb elles. A més, trobareu paradetes amb productes artesans de proximitat, oferint una gran varietat de sabors i creacions locals. També s’organitzen jornades tècniques i tallers gastronòmics dedicats a la carabassa i altres hortalisses, on aprendreu a treure el màxim partit a aquests ingredients a la cuina.

La Fira de Carabasses Gegants és molt més que una simple exposició; és un punt de trobada festiu per a tots els públics, on la tradició, l’artesania i la gastronomia es combinen per oferir una experiència única en un entorn rural autèntic.

Comparteix aquest esdeveniment

194177
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Data:
setembre 22
Lloc web:
https://www.instagram.com/cgsidamon/?hl=en-gb

Recinte

Sidamon
Sidamon,Lleida25222Espanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button