Carregant Esdeveniments
Ruta Medieval per Maçanet de Cabrenys

Ruta Medieval per Maçanet de Cabrenys

24 agost 2024 10:30 - 12:00
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Endinseu-vos en un viatge fascinant a través del temps amb la Ruta Medieval per Maçanet de Cabrenys. Aquest itinerari us convida a explorar l’antic nucli urbà d’aquest pintoresc municipi, revelant-vos els espais més emblemàtics d’una època que ha deixat una profunda empremta en la història i l’arquitectura local.

La ruta us guiarà per carrers empedrats, on podreu descobrir edificis històrics i altres racons carregats d’història. Cada pas us permetrà connectar amb el passat, admirant les estructures que han resistit el pas del temps i que mantenen viu l’encant medieval de Maçanet de Cabrenys. Aquesta experiència és perfecta per als amants de la història, l’arquitectura i el patrimoni cultural.

Per participar en aquesta aventura, podeu inscriure-us enviant un correu electrònic a info@vcatalanes.com o trucant als números (+33) 04 68 83 99 49 o (+33) 06 77 58 03 49. Tingueu en compte que els grups estan limitats a un màxim de 30 persones, així que assegureu-vos la vostra plaça per no perdre aquesta oportunitat única de descobrir els tresors medievals de Maçanet de Cabrenys.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
agost 24
Hora:
10:30 - 12:00
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.socemporda.com/espais-medievals/ruta-medieval-per-macanet-de-cabrenys/

Recinte

Maçanet de Cabrenys
Maçanet de Cabrenys,Espanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button