Carregant Esdeveniments
Festival Astronòmic Starlight Tiurana

Festival Astronòmic Starlight Tiurana

05 agost 2024 (12:00 AM) - 11 agost 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El Festival Astronòmic Starlight Tiurana és una celebració única que aprofita la qualitat excepcional del cel nocturn d’aquest municipi, convertit en un referent dins el turisme astronòmic. Des del 2013, Tiurana compta amb la certificació de Destinació Turística Starlight, en el marc de la certificació Starlight Montsec de la Fundación Starlight, la qual va ser renovada el 2017. Aquesta distinció destaca el municipi com un indret ideal per gaudir d’un cel fosc i clar, que permet desenvolupar una gran varietat d’activitats turístiques vinculades a l’observació astronòmica.

El Festival Astronòmic Starlight Tiurana ofereix un ampli ventall d’activitats per apropar el públic a l’astronomia i la ciència. Durant diversos dies, els visitants podran gaudir d’observacions astronòmiques, participar en tallers educatius, assistir a xerrades divulgatives, fer senderisme nocturn i realitzar visites guiades. Aquest esdeveniment no només se centra en l’observació del cel, sinó que també permet descobrir els valors naturals, paisatgístics i culturals de la zona, sota la marca turística ‘Tiurana Paratge d’Emocions’.

El Festival també integra els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, promovent la salut, el benestar i la igualtat de gènere, així com la consciència mediambiental.

 

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Inici:
agost 5
Finalització:
agost 11
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
https://www.tiurana.cat/turisme-a-tiurana/festival-astronomic-starlight/starlight-tiurana-2024

Recinte

Tiurana
Tiurana,NogueraEspanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button