Carregant Esdeveniments
II Rustik Fest - Música a la natura

II Rustik Fest – Música a la natura

17 agost 2024 19:00
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El II Rustik Fest se celebra als voltants del mil·lenari Castell de Castellterçol, davant de l’ermita de Sant Miquel, un dels paratges més emblemàtics del Moianès, el proper 17 d’agost.

Aquest entorn, ple d’història i bellesa natural, serà l’escenari perfecte per a una jornada en què la música i la natura es fusionaran amb una gran varietat d’activitats. El concert començarà a les nou del vespre amb la banda de country-folk Jim Tersol & The Dreamers, que presentaran les seves darreres composicions musicals. A més, l’agrupació de ball Country de Castellterçol oferirà una demostració de ball dels temes més animats del repertori.

La festa començarà a les 19.00h amb activitats sorpreses per a grans i petits, convertint l’esdeveniment en una cita familiar i cultural perfecta per a l’estiu. Hi trobareu tallers musicals i visites guiades per passar una tarda en família i gaudir d’un gran concert quan el sol es pongui. A més, es disposarà de tots els serveis necessaris per a la comoditat dels assistents, incloent-hi servei de begudes i entrepans, il·luminació nocturna i lavabos.

Per a més informació i compra d’entrades, visiteu la pàgina web oficial del II Rustik Fest.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
agost 17
Hora:
19:00
Cost:
5€
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
https://www.entrapolis.com/entrades/rustik-fest-jim-tersol-the-dreamers-musica-a-la-natura

Recinte

Castellterçol
Castellterçol,Espanya08183Espanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button