Platges i calesTarragonaTarragonés

Platja de Salou

Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La platja de Salou està localitzada en aquesta turística localitat del sud de Catalunya. Una zona que destaca per la seva proximitat amb altres destinacions turístiques com PortAventura World i el Passeig Jaume I, una zona de vianants amb moltes opcions d’entreteniment i oci.

La platja de Salou és coneguda per les seves àmplies platges, d’uns 1.200 metres de longitud, de sorra daurada i fina. És una platja que es caracteritza per ser molt animada i dinàmica, ja que ofereix una gran varietat d’activitats i serveis pels visitants, sobretot en els mesos d’estiu.

Aquesta platja compta amb una àmplia gamma de serveis, com dutxes, lavabos, serveis de socorrisme, lloguer d’hamaques i para-sols i zones d’ombra. Hi ha una gran oferta d’activitats nàutiques amb lloguers d’embarcacions.

La Platja de Salou és molt coneguda pel seu gran ambient festiu a les nits, durant el dia és el lloc ideal on gaudir amb família. Amb les seves platges planes, de poca profunditat, aigües clares i de caràcter familiar.

A les nits, es viu un ambient festiu i animat, amb molts bars, restaurants, botigues i altres establiments comercials prop de la platja. És una platja que sol ser freqüentada per a turistes de tot arreu del món, i ofereix una gran varietat d’opcions d’entreteniment i oci.

Dins d’aquestes platges en destaquen dues; la platja de Capellans i la platja de Ponent.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button