Platges i calesTarragonaTarragonés

Platja de Salou

La platja de Salou està localitzada en aquesta turística localitat del sud de Catalunya. Una zona que destaca per la seva proximitat amb altres destinacions turístiques com PortAventura World i el Passeig Jaume I, una zona de vianants amb moltes opcions d’entreteniment i oci.

La platja de Salou és coneguda per les seves àmplies platges, d’uns 1.200 metres de longitud, de sorra daurada i fina. És una platja que es caracteritza per ser molt animada i dinàmica, ja que ofereix una gran varietat d’activitats i serveis pels visitants, sobretot en els mesos d’estiu.

Aquesta platja compta amb una àmplia gamma de serveis, com dutxes, lavabos, serveis de socorrisme, lloguer d’hamaques i para-sols i zones d’ombra. Hi ha una gran oferta d’activitats nàutiques amb lloguers d’embarcacions.

La Platja de Salou és molt coneguda pel seu gran ambient festiu a les nits, durant el dia és el lloc ideal on gaudir amb família. Amb les seves platges planes, de poca profunditat, aigües clares i de caràcter familiar.

A les nits, es viu un ambient festiu i animat, amb molts bars, restaurants, botigues i altres establiments comercials prop de la platja. És una platja que sol ser freqüentada per a turistes de tot arreu del món, i ofereix una gran varietat d’opcions d’entreteniment i oci.

Dins d’aquestes platges en destaquen dues; la platja de Capellans i la platja de Ponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button