D'interès turísticTarragona

Port de Cambrils

Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Tot i haver-se convertit en una localitat turística, el port de Cambrils combina la tradició  marinera amb un l’aspecte més lúdic de la navegació. S’hi poden observar dos espais ben diferenciats. D’una banda, les barques de pesca tradicional i la flota de vaixells d’arrossegament que arriben fins al far. I per altra, un bon grapat de naus recreatives.

A més, compta amb un llarg espigó que permet gaudir de la brisa marina i contemplar les embarcacions.

A la zona hi ha activitat tant de dia com de nit. Al costat del far i ha una esplanada on els pescadors estenen les xarxes per reparar-les. A la tarda, arriben els vaixells carregats de peix i és una oportunitat per acostar-se a la llotja per aprendre diferents aspectes d’una professió tan antiga.

També a tocar del Port es pot contemplar la Torre del Port, un edifici de defensa del segle XVIII que servia per prevenir dels atacs pirates; i el Monument als Pescadors, amb un disseny molt peculiar.

Al costat del passeig marítim hi ha el Parc dels Pescadors, una gran zona verda ideal per passejar i contemplar el gran vaixell de pesca que el decora.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button