Platges i calesTarragona

Cala Waikiki (Cala Fonda)

Al costat de la Roca Plana trobaràs una altra platja paradisíaca: Cala Fonda, coneguda popularment com Waikiki per la seva semblança amb les platges de Hawaii.

Igual que la seva veïna, es tracta d’una petita cala de difícil accés i sense serveis, així que et recomanem que portis menjar i beguda.

Per a arribar a ella has de deixar el cotxe per la zona del cámping Torre de la Mora i caminar uns 20 minutos travessant el frondós bosc de la Marquesa i la platja de la Roca Plana.

Quan arribes, la bellesa de l’entorn i la combinació de colors t’esglaia. El color ocre dels penya-segats, el verd de la frondosa vegetació, el blau de les aigües cristal·lines i el daurat de la fina sorra. Un autèntic paradís per a gaudir del sol i la naturalesa.

És normal trobar a persones empastifades de fang, ja que aprofiten els beneficis que l’argila dels penya-segats té per a la pell i el cabell.

Convé recordar que Waikiki és una cala mig nudista que gaudeix d’un ambient molt respectuós. Per això són moltes les famílies que la visiten no sols per la tranquil·litat i la poca profunditat de l’aigua, sinó perquè les roques que arriben a la mateixa sorra formen coves que fan les delícies dels nens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button