Platges i calesBaix EmpordàGirona

Cala s’alguer

Clica per puntuar
(Vots: 1 Mitjana: 2)

La Cala s’Alguer és una de les cales més boniques de la Costa Brava. Està situada a la localitat de Palamós, entre la platja del Castell, la Platja de la Fosca i el Castell de Sant Esteve de Mar. El 1972 va ser declarada com a Bé d’Interès Cultural per la Generalitat.

És una cala molt petita, només uns 40 metres de llarg i uns 4 d’ample. El terra és de pedres i l’aigua del mar molt transparent, on es possible contemplar diverses espècies marines. En el seu fons es pot veure un antic poblet de pescadors. Un conjunt de cases blanques, convertides en cases vacacionals, amb portes de fusta, cada una pintada d’un color diferent. Just davant hi ha les típiques barques de pescadors de la Costa Brava.

A la platja no hi ha cap mena de servei, és una de les platges més verges de la zona. El que podràs fer és gaudir de les vistes, una bona lectura o remullar-te per passar la calor. Els serveis disponibles estan tant a la platja de la Fosca com a la platja del Castell. A la dreta de la cala hi ha un bosc de pins, la Pineda d’En Gori, que disposa d’una zona de pícnic on podreu passar el dia.

Per poder accedir a la cala s’ha d’aparcar en el pàrquing habilitat a la platja del Castell o a les urbanitzacions que hi ha per la zona. Per arribar fins a Cala s’Alguer s’ha de fer a través del camí de ronda de la localitat.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button