Platges i calesTarragona

Cala Penya Tallada

Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Aquesta petita cala és un lloc poc conegut per les persones que visiten Salou i les seves platges, d’aquí la seva baixa ocupació.

Situada en el Cap de Salou, té a penes 60 metres de longitud i està formada per sorra i pedres. No trobaràs cap mena de servei i l’accés es realitza mitjançant una escala. Encara que el descens és suau, no és un lloc aconsellable per a persones amb dificultats de mobilitat.

El que més destaca és la seva bellesa natural, tant dins com fora de l’aigua. La cala està envoltada de frondosa vegetació i protegida per una paret de roca. Aquesta s’estén al llarg de 100 metres de longitud fins a endinsar-se en la mar formant una zona idíl·lica per als amants del esnórquel.

Platja dels Penyals (Miami Platja, Mont-roig del Camp)

Malgrat estar en el centre de la població, la platja dels Penyals destaca per la seva tranquil·litat, fins i tot en les setmanes de més afluència turística. En estar allunyada de la bullícia de poblacions com Salou o Cambrils, es respira un ambient molt relaxat, ideal per si vols desconnectar de la rutina.

A la platja, situada entre roques i vegetació, s’accedeix mitjançant escales. Compta amb quiosquets i un restaurant que presumeix d’elaborar les millors paelles de la Costa Daurada.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button