BarcelonaOsonaParatges naturals

Salt del Molí Bernat

Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El Salt del Molí Bernat és un salt d’aigua de, aproximadament, 50 metres sorgit de la riera del Gorgás.

Aquesta bellesa natural està situada a la vora del poble de Tavertet, d’on hauràs de sortir per arribar en aquest indret.

Ruta

Aquesta ruta la pots realitzar de manera circular o en tram lineal.

Tram lineal

Sortiu del poble en cerca del Pont del Molí de Bernat. Creuat el pont seguiu pel camí de la vora del riu, on acabareu arribant a la vora d’un precipici amb un corriol que arriba al Salt. També pel camí, trobarem l’antic Molí de Bernat. D’aquí trobareu un tram on s’haurà de baixar pel llit del riu, amb desnivell, sobre les roques i una mica d’aigua fins a arribar a veure el Salt.

Tram circular

Si vols fer-la de tram circular, el millor és sortir des de la zona esportiva, al final del carrer Jaume Balmes, i d’allí agafar el baixant del cingle de les Tunes. Aquesta baixada no n’és de molt pendent, però s’hi ha de parar atenció. Tot seguint aquest tram arribaràs al Salt.

A partir del Salt, has de seguir el tram cap al pont de Molí Bernat. Així incorporar-te a la tornada del tram lineal.

En ambdues rutes, recomanem l’ajuda del GPS, ja que el camí no està del tot indicat. A més, millor si pot descarregar la ruta sense la necessitat de cobertura.

Millor moment per visitar

Un dels millors moments per visitar el Salt és després d’alguna temporada de pluges, ja que la baixada d’aigua és més impressionant. A la vegada, s’ha de tenir en compte que hi ha trams on el més possible és que s’hi generi fang, així que és recomanat si tens experiència i portes un bon calçat.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button