BarcelonaParatges naturals

Salt de Sallent

Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El Salt de Sallent és un salt d’aigua amb una caiguda lliure de 115 m, així sent el salt amb major caiguda vertical de Catalunya.

Aquesta bellesa natural està situada a la vora del poble de Rupit, d’on majoritàriament surten els aventurers que decideixen conèixer una de les meravelles naturals de la comarca d’Osona.

Tipus de rutes

La ruta més coneguda per arribar al salt és sortint des del poble de Rupit, específicament de la vora de l’Església Sant Miquel, i seguint el camí marcat que trobaràs al teu pas. Aquest trajecte és de 3 km fins a arribar-hi, així aproximadament menys d’una hora de camí.

De tornada tenim dues alternatives:

  1. Tornar pel mateix camí que hem vingut, així realitzant una ruta circular i sent la més curta de les opcions. Tornaries a fer 3 km de tornada, i el total la ruta seria de 6 km i, aproximadament, de 1.30 h.
  2. Pujant per la banda dreta del Salt, direcció l’Església de Sant Joan de Fàbregues, trobaràs un altre camí, direcció a Rupit. Aquest tram et porta fins a l’entrada del poble, on hauràs aparcat el cotxe, i és aproximadament uns 3-4 km i en total de 1.45-2 h.

Com arribar en cotxe

També hi ha l’opció d’arribar amb cotxe a una zona propera del Salt de Sallent, així sent la més ràpida de totes.

Sortint del poble de Rupit hauràs d’agafar la carretera direcció a l’Església de Sant Joan de Fàbregues. El trajecte dura uns 10 minuts, aproximadament, i just abans d’arribar a l’església trobaràs un aparcament gratuït. (vegeu ubicació aquí) Després, tardaràs entre 5-10 minuts en arribar al Salt de Sallent.

 

 

 

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button