Filtres

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Tot el dia

26a Fira Mediterrània de Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa celebra les arrels, la tradició i la cultura popular amb música, arts escèniques i una llotja professional per a intercanvi entre professionals del sector.

Fira Mediterrània de Manresa 2024

Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa 2024 és un mercat estratègic d'arts basades en la tradició i la cultura popular, amb itineraris de música, arts escèniques i cultura popular.

Fira Mediterrània de Manresa

Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat multidisciplinari dedicat a les propostes artístiques que utilitzen la tradició i la cultura popular com a motor creatiu, amb música, arts escèniques i cultura popular.

Aplec de la Sardana a Tossa de Mar

Tossa de Mar Tossa de Mar

Gaudiu del cap de setmana sardanístic a Tossa de Mar amb les cobles La Principal de Llobregat, Ciutat de Girona i La Flama de Farners, en un entorn idíl·lic.

Fira de la Cervesa de Roses

Roses Roses

La Fira de la Cervesa de Roses reuneix més de trenta varietats de cerveses artesanes, gastronomia, música en viu i activitats com un tast prèmium i una fideuada benèfica.

Oktoberfest a Calella

Calella Calella

L'Oktoberfest de Calella omple la ciutat de música, gastronomia i cultura alemanya, amb més de 3.000 músics i especialitats culinàries per gaudir a la costa mediterrània.

Destacat Destacat

Jornades del Romesco a Tarragona

Tarragona Tarragona

Les Jornades del Romesco a Tarragona ofereixen una experiència gastronòmica completa amb menús maridats i versions creatives d'un plat tradicional mariner.

Vermut Live Music

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant acull el Vermut Live Music, amb tapes, música en directe i estils per a tots els gustos, des de funky fins a jazz i electrònica.

Visita guiada al Castell de Sant Esteve a Castellfollit de Riubregós

Castell de Sant Esteve Castellfollit de Riubregós

La visita guiada al Castell de Sant Esteve a Castellfollit de Riubregós es realitza a les 11 del matí i permet descobrir nombroses meravelles i secrets d'aquesta fortalesa històrica. La construcció del castell es va iniciar a principis del segle XI per part dels comtes de Cerdanya. Situat sobre un esperó rocós, el conjunt està …

Ruta pel poble medieval de Torre-ramona

Torre-ramona

A Torre-ramona, un petit poble del Penedès, podràs fer un viatge en el temps a l'edat mitjana. El conjunt monumental del poble, format per l'església romànica de Sant Joan Sesrovires, el palau fortificat d'estil gòtic-renaixentista i altres edificis medievals, et transportarà a un altre món. La visita guiada, que es realitza cada segon dissabte de …

Back to top button