BarcelonaPlatges i cales

Platja de Castelldefels

Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La línea costanera de Castelldefels, situada entre el massís del Garraf i el delta del Llobregat, té una extensió de 4,8 quilòmetres i està dividida en tres platges de sorra fina. En elles es poden practicar tot tipus d’esports aquàtics gràcies a les escoles de vela, el Club Marítim i el Club Nàutic.

En tots els casos estan dissenyades per al confort i seguretat dels banyistes i per satisfer les seves necessitats, independentment de l’edat que tinguin. Són zones vigilades, amb socorristes, servei de megafonia i d’acompanyament al bany. Ofereixen uns equipaments molt complets que inclouen bancs, fonts, dutxes, rentapeus, wifi gratuïta, així com lavabos i passeres de fusta que donen accés a la sorra, tots dos adaptats per a persones amb problemes de mobilitat.

Aquells que volen passar una bona estona practicant algun esport poden fer servir les porteries de futbol o les xarxes de voleibol. En canvi, els qui s’estimen més gaudir de la navegació ho poden fer des de la zona de sortida d’embarcacions, senyalitzada per aquest propòsit. Els més petits tenen a la seva disposició zones de joc adients per a la seva edat.

A l’estiu de 2007 l’Instituto de Calidad Turística Española va concedir a la platja de Castelldefels el distintiu C que reconeix la qualitat dels seus serveis i equipaments.

Platja del Baixador

Amb una longitud de gairebé de 2 quilòmetres, és la platja més freqüentada de l’àrea metropolitana, de fet és la que es troba més al sud de Castelldefels. El seu nom es deu al baixador de tren que hi ha a prop.

Platja de Lluminetes

És la platja central de Castelldefels i la més petita de les tres, amb 770 metres de longitud. Destaca per la zona de dunes que va ser recuperada fa uns anys.

Platja La Pineda

De poc més de 2 quilòmetres de longitud, és la platja més al nord del municipi. Compta també amb dunes des de les que es pot fer un itinerari per conèixer la seva fauna i flora i on es pot trobar informació ambiental. A diferència de les altres dues platges, aquesta disposa d’una zona de kitesurf per poder practicar aquest esport i de lloc per aparcar bicicletes.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button