Carregant Esdeveniments
La Primavera del Cava

La Primavera del Cava

04 maig 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Des del 4 fins al 26 de maig, la comarca del Penedès, junt amb l’Alt Camp, Alella i la Conca de Barberà, es vesteix de gala per celebrar la setena edició de La Primavera del Cava. Aquest festival enoturístic, que coincideix amb l’esclat de la primavera i els primers brots a les vinyes, ofereix una escapada idíl·lica per als amants del cava i la natura.

Durant els caps de setmana de maig, 16 cellers de renom obren les seves portes per revelar els secrets del cava a través d’activitats que fusionen cultura, gastronomia i paisatge. Els assistents podran gaudir de concerts en vius, sessions de ioga entre vinyes, tallers de cuina local, i maridatges exquisits que ressalten la sinergia entre els cavas i productes com formatges i embutits tradicionals.

Cada celler participa amb propostes úniques: des de caminades nòrdiques que exploren els entorns pintorescs, fins a brunchs a l’aire lliure que prometen delícies culinàries amb vistes espectaculars. Aquesta iniciativa d’enoturisme pur no només busca celebrar la estació, sinó també potenciar la connexió dels visitants amb el terrer i la tradició vitivinícola catalana.

Reserves anticipades són essencials per garantir una experiència personalitzada i íntima, donat que l’aforament és limitat. Per a més informació i reserves, visiteu la seva web. Descobreix la magia del cava i la primavera a les vinyes catalanes!

Share This Event

6473
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Mostra els detalls

Data:
maig 4
Series:
Cost:
€18
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
www.laprimaveradelcava.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button