Carregant Esdeveniments
Coneix les Aus del Delta amb Mónnatura Delta de l'Ebre

Coneix les Aus del Delta amb Mónnatura Delta de l’Ebre

15 juny 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El Delta de l’Ebre, la zona humida més gran de Catalunya i una de les més importants d’Europa occidental, és un espai natural de gran riquesa, especialment conegut per les seves aus aquàtiques, reconegudes internacionalment.

Una de les activitats destacades és una passejada pels voltants de MónNatura Delta per aprendre a identificar i conèixer les aus més comunes del Delta de l’Ebre. Durant aquesta excursió, podràs observar espècies com el bernat pescaire, el martinet blanc, la gamba roja, el flamenc i diverses espècies d’ànecs.

Aquesta activitat està dirigida a tot tipus de públic, amb una edat recomanada per a totes les edats. Es realitza en català, té una durada de 1:30 hores, i un cost de 8 € per als adults i 4 € per als nens de 5 a 12 anys (l’entrada a MónNatura Delta no està inclosa). Els participants reben prismàtics per facilitar l’observació de les aus.

És imprescindible fer una reserva prèvia per participar. Per a grups, és possible reservar aquesta activitat en horaris convinguts contactant a info@monnaturadelta.com.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
juny 15
Cost:
€8
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/coneix-les-aus-del-delta/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button