Paratges naturalsCerdanyaLleida

Cascada del Moli del Salt

Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La cascada del Moli del Salt, situada al municipi de Lles de Cerdanya, és un lloc impressionant que no et deixarà indiferent. Aquesta cascada es troba prop del Molí del Salt, un antic molí fariner que actualment es troba en desús, però que conserva tot el seu encant original.

La cascada del Moli del Salt té una alçada d’uns 25 metres i és alimentada per les aigües del riu Llosa. La cascada és visible des d’un mirador situat a pocs metres del molí, des d’on es pot observar la seva bellesa natural i sentir el soroll de l’aigua que cau amb força.

El Molí del Salt, que data del segle XVIII, és una mostra de l’arquitectura tradicional catalana, amb les seves parets de pedra, la seva teulada de pissarra i el seu interior de fusta. Avui en dia, el molí està obert al públic com a museu, on es pot descobrir la seva història i la vida quotidiana dels moliners en temps passats.

La zona del Moli del Salt és un lloc ideal per a realitzar activitats en contacte amb la natura, com ara excursions a peu o en bicicleta pels voltants de la cascada i la vall de Lles. A més, també es poden practicar esports d’aventura com l’escalada o el barranquisme.

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button