Carregant Esdeveniments
Sea Otter Europe Costa Brava-Girona

Sea Otter Europe Costa Brava-Girona

20 setembre 2024 (12:00 AM) - 22 setembre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Sea Otter Europe Costa Brava-Girona torna un any més amb una nova edició que consolida el seu paper com a gran festival ciclista i de la mobilitat urbana al sud d’Europa. Aquest esdeveniment de renom internacional no només atrau esportistes de tot el món, sinó que també esdevé un punt de trobada per a la indústria ciclista, tant per a professionals com per a aficionats i visitants.

Un dels plats forts d’aquesta edició serà la gran quantitat de competicions que tindran lloc, abastant totes les disciplines ciclistes. Des de curses de carretera i muntanya fins a proves d’enduro i e-bike, el festival ofereix una oportunitat única per gaudir de l’esport en un entorn privilegiat com són Girona i la Costa Brava. Aquesta oferta esportiva es complementa amb una extensa àrea expositiva on es presentaran les últimes novetats en bicicletes, components i accessoris de la mà de marques líders del sector.

Dins del festival, destaca l’Urban Mobility Festival, un espai dedicat a la mobilitat urbana on es reunirà una àmplia representació d’empreses, fabricants i dissenyadors. Aquí podreu descobrir els últims avenços en bicicletes urbanes, sistemes de navegació i components específics, a més de provar-los en circuits urbans habilitats dins el recinte. A més, la zona expositiva inclourà estands d’agències de viatges, hotels i administracions, convertint l’espai en un gran festival a l’aire lliure pensat per a tothom que vulgui endinsar-se en el futur de la mobilitat sostenible.

Comparteix aquest esdeveniment

6504
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
setembre 20
Finalització:
setembre 22
Lloc web:
https://www.seaottereurope.com/ca/

Recinte

Girona
Plaça de la Independència+ Mapa de Google

Organitzador

Sea Otter Europe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button