Carregant Esdeveniments
Festival Roca Foradada

Festival Roca Foradada

24 agost 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Roca Foradada de Torredembarra es converteix un any més en l’escenari principal del Festival Roca Foradada, una cita imprescindible per als amants de la música i la cultura. Organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, aquest festival destaca per la seva aposta decidida pel talent jove i femení, oferint un espai a les veus emergents del panorama musical.

El festival se celebra en un entorn únic, amb les nits d’estiu, la música en directe i la brisa marina com a protagonistes. Els assistents podran gaudir d’un programa variat de concerts que abraça diferents gèneres i estils musicals, sempre amb la qualitat com a denominador comú. A més, l’espectacular ubicació del festival, amb vistes al mar, fa que cada concert sigui una experiència inoblidable.

Torredembarra, amb els seus atractius paisatgístics, culturals i artístics, és una destinació ideal per a completar l’experiència del festival. Abans o després dels concerts, podreu descobrir les platges, els monuments històrics i l’encant d’aquest municipi costaner.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
agost 24
Cost:
7€
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
https://torredembarra.cat/festivalrocaforadada

Recinte

Torredembarra
Torredembarra,43830Espanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button