Carregant Esdeveniments
Fira de l’Avellana de la Selva

Fira de l’Avellana de la Selva

04 octubre 2024 (12:00 AM) - 06 octubre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira de l’Avellana de la Selva és una cita imprescindible per als amants d’aquest fruit sec, que cada primer cap de setmana d’octubre transforma el petit municipi de Brunyola en la capital de l’avellana a Catalunya. Des de la seva primera edició el 1995, la fira s’ha consolidat com un esdeveniment de referència on les avellanes són les veritables protagonistes.

Durant dos dies, la plaça del Castell es converteix en el centre d’activitats i atraccions que giren al voltant d’aquest fruit sec. Els visitants poden comprar, degustar i esclovellar avellanes, i fins i tot participar en activitats tan originals com el Concurs Internacional d’Esclovellar Avellanes o el Concurs de Sac a l’Esquena, on la destresa i la força es posen a prova.

A més de les activitats centrades en les avellanes, la fira ofereix una variada proposta d’artesania i música en directe, creant un ambient festiu que atrau cada any entre 5.000 i 6.000 persones. L’esdeveniment permet als visitants gaudir d’una experiència única que combina gastronomia, tradició i cultura local en un entorn històric.

La fira té lloc al cor de Brunyola, al voltant de la seva emblemàtica plaça del Castell, un espai que conserva el seu encant medieval

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: Fira de l’Avellana de la Selva

Mostra els detalls

Inici:
octubre 4
Finalització:
octubre 6
Series:
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.brunyola.cat/visitans/quefer/fires-i-festes/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button