Carregant Esdeveniments
Festival Vi+: El mes de la Terra de la Pansa Blanca

Festival Vi+: El mes de la Terra de la Pansa Blanca

17 octubre 2024 (12:00 AM) - 19 octubre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Durant tot el mes d’octubre, la Terra de la Pansa Blanca es converteix en el punt de trobada per als amants del vi amb el Festival Vi+, una celebració que posa en valor la riquesa enològica del territori. Amb un programa complet d’activitats, aquesta nova edició ofereix una àmplia varietat d’experiències per descobrir i gaudir del món del vi, des de tastos i maridatges fins a visites guiades per cellers i vinyes.

Els visitants podran submergir-se en l’autèntica cultura del vi amb visites teatralitzades, concerts de música en directe, i activitats a la natura que inclouen rutes i excursions pels paratges vitivinícoles. També es duran a terme enocates i tallers per aprendre a identificar les característiques úniques de la DO Alella, una de les denominacions d’origen més petites però amb més personalitat de Catalunya.

El festival és organitzat per Enoturisme DO Alella, en col·laboració amb els ajuntaments i membres de la Ruta del Vi, que s’han unit per promocionar el patrimoni enològic de la zona i oferir un calendari ple de propostes per a tots els gustos i edats.

Comparteix aquest esdeveniment

607684
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
octubre 17
Finalització:
octubre 19
Series:
Lloc web:
https://www.festivalvimes.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button