Filtres

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Tot el dia

Barcelona Coffee Awards

Barcelona

Els Barcelona Coffee Awards tornen amb tres dies d'experiències immersives. Proveu cafès únics, participeu en competicions, i gaudiu de música, jocs i tallers.

Fira de la Cervesa Artesana a Torredembarra

Torredembarra Torredembarra

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra ofereix cerveses artesanes, food trucks, música en viu i visites guiades en un ambient festiu a la plaça del Castell.

Fira del Dibuix d’Olot

Olot Olot

La Fira del Dibuix d'Olot, la més antiga de Catalunya, torna el 19 d'octubre de 2024 a la plaça Clarà, oferint un espai únic dedicat exclusivament al dibuix.

Fira Mercat de Mercats a Barcelona

Barcelona

La Fira Mercat de Mercats torna a la plaça de Catalunya del 18 al 20 d’octubre amb gastronomia, tallers, tapes, música i activitats per a tota la família.

Fira del Bosc de Sant Celoni

Sant Celoni Sant Celoni

La Fira del Bosc de Sant Celoni ofereix un cap de setmana ple d'activitats, productes artesans i exhibicions d'oficis tradicionals, en un entorn natural privilegiat.

Fira de la Terra del Solsonès

La Fira de la Terra del Solsonès uneix el mercat del bolet amb la Fira Ecològica, xerrades, el Solsbirra Fest i les Jornades Gastronòmiques de Tardor.

Fira del Bosc de Sant Celoni

La Fira del Bosc de Sant Celoni ofereix exhibicions d'oficis tradicionals, venda de productes locals i activitats per a totes les edats en un entorn natural privilegiat.

Fira del Vent del Pla de Santa Maria

La Fira del Vent del Pla de Santa Maria ofereix una experiència multisectorial única, amb activitats per a tots els públics, combinant tradició i innovació en un entorn privilegiat.

Fira de Tardor de Navàs

La Fira de Tardor de Navàs, el tercer diumenge d'octubre, ofereix vins ecològics, artesania, espectacles infantils i activitats tradicionals com la trobada de puntaires i sardanes.

Fira de la Poma de Barbens

Barbens Barbens

La Fira de la Poma de Barbens celebra el cultiu de la poma amb activitats gastronòmiques, mercat local, espectacles i tallers, oferint una experiència cultural i familiar.

Fira del Vent a El Pla de Santa Maria

El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria

La Fira del Vent del Pla de Santa Maria, amb activitats com l'esmorzar ramader i la passarel·la de moda, ofereix concentracions de vehicles, exposicions i música.

Fira del Comerç i del Rebost d’Alcarràs

La Fira del Comerç i del Rebost d'Alcarràs ofereix productes de proximitat, artesania i activitats per a tots els gustos. Una cita indispensable per descobrir l'essència de la vila.

Fira del Comerç i del Rebost d’Alcarràs

Alcarràs Alcarràs

La Fira del Comerç i del Rebost d'Alcarràs ofereix productes de proximitat i artesania, amb parades, activitats i l'essència cultural i comercial del poble.

Fira de la Nou a Montesquiu

La Fira de la Nou de Montesquiu celebra els productes artesanals i activitats familiars, amb tastos, música, artesania i tallers al cor d’Osona.

Back to top button