Filtres

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Tot el dia

Aplec de la Sardana a Tossa de Mar

Tossa de Mar Tossa de Mar

Gaudiu del cap de setmana sardanístic a Tossa de Mar amb les cobles La Principal de Llobregat, Ciutat de Girona i La Flama de Farners, en un entorn idíl·lic.

Fira de la Cervesa de Roses

Roses Roses

La Fira de la Cervesa de Roses reuneix més de trenta varietats de cerveses artesanes, gastronomia, música en viu i activitats com un tast prèmium i una fideuada benèfica.

Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries

Castelló d'Empúries Castelló d'Empúries

La Ruta de l'Art de Castelló d'Empúries uneix patrimoni i art contemporani en un itinerari pel centre històric, amb obres d'artistes consagrats i emergents.

Festa dels Miquelets a Olesa de Montserrat

La Festa dels Miquelets a Olesa de Montserrat recrea la Guerra de Successió del 11 al 13 d'octubre, amb batalles, mercat barroc, xerrades i visites guiades.

Aplec de la Sardana a Tossa de Mar

Tossa de Mar Tossa de Mar

L'Aplec de la Sardana a Tossa de Mar ofereix un cap de setmana de música i tradició amb les cobles La Principal de Llobregat, Ciutat de Girona i La Flama de Farners.

Fira de Bandolers d’Alcover

Alcover Alcover

La Fira de Bandolers d'Alcover reviu la història bandolera amb recreacions, espectacles i activitats per a tota la família en un ambient renaixentista.

Oktoberfest a Calella

Calella Calella

L'Oktoberfest de Calella omple la ciutat de música, gastronomia i cultura alemanya, amb més de 3.000 músics i especialitats culinàries per gaudir a la costa mediterrània.

Destacat Destacat

Jornades del Romesco a Tarragona

Tarragona Tarragona

Les Jornades del Romesco a Tarragona ofereixen una experiència gastronòmica completa amb menús maridats i versions creatives d'un plat tradicional mariner.

Destacat Destacat

La Moguda Gastronòmica a Santa Perpètua de Mogoda

Santa Perpètua de Mogoda Santa Perpètua de Mogoda

La Moguda Gastronòmica a Santa Perpètua de Mogoda ofereix menús de temporada i propostes culinàries de més de 20 restauradors locals aquesta tardor.

Back to top button