Carregant Esdeveniments
Fira de la Poma de Barbens

Fira de la Poma de Barbens

19 octubre 2024 (12:00 AM) - 20 octubre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira de la Poma de Barbens és un esdeveniment anual que omple els carrers d’aquesta localitat del Pla d’Urgell per celebrar el seu producte estrella: la poma. Amb una llarga tradició agrícola, Barbens s’ha convertit en un referent pel cultiu de pomes de gran qualitat, i aquesta fira esdevé un punt de trobada per a agricultors, productors i visitants que volen descobrir els sabors autèntics i les tradicions de la comarca.

Durant la fira, podreu passejar pels carrers decorats amb parades on trobareu diferents varietats de poma, així com una àmplia gamma de productes derivats, com sucs naturals, melmelades i dolços elaborats amb aquest fruit. També hi ha un mercat d’artesania i productes locals, que inclou embotits, formatges, mel i altres delícies de la gastronomia lleidatana, oferint una experiència gastronòmica completa.

A més de les parades, la fira proposa un programa ple d’activitats lúdiques i culturals per a totes les edats. Podreu gaudir de tallers de cuina, demostracions gastronòmiques i concursos de postres amb poma, on es premiaran les millors creacions culinàries. Per als més petits, hi ha espectacles, actuacions musicals i jocs infantils, que fan de la fira un esdeveniment familiar. Les exposicions dedicades a la història de la poma i les tècniques modernes de cultiu aporten un toc cultural que ressalta la importància d’aquest fruit per a l’economia de la regió.

Comparteix aquest esdeveniment

59905
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
octubre 19
Finalització:
octubre 20
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Barbens
Barbens,LleidaEspanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button