Carregant Esdeveniments
Fira de la Nou a Montesquiu

Fira de la Nou a Montesquiu

20 octubre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira de la Nou de Montesquiu és un esdeveniment anual que celebra la riquesa d’aquest fruit sec i els productes artesanals de la comarca d’Osona. La fira, que té lloc al cor de Montesquiu, ofereix una jornada plena d’activitats per a tots els públics, combinant tradició, gastronomia i artesania.

Els visitants podreu gaudir d’un mercat de productes de proximitat i una àmplia fira d’artesania, amb parades que ofereixen productes elaborats amb nous, des de dolços i licors fins a articles artesanals. A més, la fira acull una exposició col·lectiva d’artistes locals, que mostra les obres d’art inspirades en el territori. Al llarg del dia, també trobareu tastets de ratafies a l’àrea temàtica, on es pot degustar aquest licor tradicional català, fet a base de nous verdes i herbes aromàtiques.

La jornada inclou una varietat d’activitats per a famílies, com passejades amb carruatges, jocs gegants i tallers per als més petits, com el d’experimentació amb taules de llum i un taller d’educació ambiental amb aus rapinyaires. Els amants de la música podreu gaudir a la tarda de la trobada d’acordionistes, que omplirà l’ambient de melodies populars. També hi ha espai per a la reflexió i el debat amb una xerrada sobre com viure sense plàstics, que fomenta la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.

Comparteix aquest esdeveniment

155608
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Data:
octubre 20
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.montesquiu.cat/fira-de-la-nou/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button