Carregant Esdeveniments
Bcn Honey Fest a Barcelona

Bcn Honey Fest a Barcelona

19 octubre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

El Barcelona Honey Fest és una cita imprescindible per als amants de la mel, la natura i la sostenibilitat. Aquest esdeveniment, que se celebra a Barcelona, al cor del Barcelonès, està dedicat a la promoció i celebració del món de les abelles i la seva importància en els nostres ecosistemes. Reuneix apicultors, experts en biodiversitat, entusiastes de la mel i famílies amb ganes d’aprendre i gaudir d’una experiència única.

El festival ofereix una àmplia gamma d’activitats per a tots els públics. Hi trobareu tallers de tast de diferents tipus de mel, on podreu descobrir els sabors i les propietats de mels artesanals, així com xerrades informatives sobre apicultura, l’ecologia de les abelles i la seva preservació. A més, es faran demostracions en viu d’extracció de mel, permetent als visitants veure de prop el procés artesanal d’obtenció d’aquest producte natural. El Barcelona Honey Fest també compta amb un mercat on podreu adquirir mels de diverses varietats, productes derivats de l’apicultura i altres articles naturals.

El festival posa un èmfasi especial en l’educació ambiental amb activitats pensades per als més petits, com tallers de creació de llavors per a flors amigues de les abelles, contacontes i sessions interactives per aprendre la importància de la pol·linització i la producció d’aliments. Aquesta proposta educativa busca conscienciar sobre la importància de protegir les abelles i fomentar pràctiques sostenibles.

Comparteix aquest esdeveniment

59998
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Data:
octubre 19
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.bcnhoneyfest.com/

Recinte

Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button