Carregant Esdeveniments
Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix

Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix

13 octubre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix arriba el proper diumenge 13 d’octubre de 2024 amb una jornada plena d’activitats per a tota la família. De 10 a 15 h, podreu gaudir d’una varietat de propostes que combinen tradició, gastronomia i entreteniment en un entorn rural autèntic.

El mercat de productes artesans i locals serà un dels principals atractius, on podreu degustar especialitats gastronòmiques i adquirir productes típics de la zona. Els amants de les tradicions tindran l’oportunitat de conèixer com es batien les mongetes antigament, en una demostració amb l’ajuda d’una mula, que recrea els mètodes tradicionals de cultiu.

Els més petits gaudiran amb l’espectacle de titelles El Guinyol, que promet moments de diversió i màgia. A més, els aficionats a la cuina podran assistir a una demostració gastronòmica per aprendre receptes creatives amb mongeta com a ingredient protagonista. La jornada estarà amenitzada amb música en directe, creant un ambient relaxat i festiu per a tots els assistents.

Altres activitats inclouen una exposició de tractors antics, que farà les delícies dels apassionats de la maquinària agrícola, i la projecció de vídeos que mostren la vida dels pagesos i ramaders del Parc Rural del Montserrat, oferint una visió autèntica de la vida rural. També hi haurà un servei de bar per refrescar-vos durant tota la jornada, i la fira serà dinamitzada per l’speaker professional Jordi Callau, que s’encarregarà de donar vida a cada moment.

Comparteix aquest esdeveniment

56290
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Data:
octubre 13
Categories d'Esdeveniment:
,
Lloc web:
https://www.mongetadecastellfollitdelboix.cat/

Recinte

Castellfollit del Boix
Castellfollit del Boix,Barcelona08255Espanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button