Carregant Esdeveniments
Fira del Bolet a Llagostera

Fira del Bolet a Llagostera

12 octubre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira del Bolet de Llagostera és una cita imprescindible per als amants dels bolets i la tradició boletaire de les Gavarres i l’Ardenya. Cada any, el 12 d’octubre, el nucli antic del municipi es transforma per acollir un mercat ambientat a principis del segle XX, ple de parades i activitats que celebren la riquesa micològica de la zona. La fira, que se celebra des del 2003, ofereix un ampli ventall d’activitats culturals i lúdiques al llarg de tot el dia.

El mercat del bolet és l’atractiu principal, amb productes de temporada i demostracions d’oficis antics que transporten els visitants a altres èpoques. A més, podreu gaudir de diverses exposicions, com la mostra de bolets naturals a la Sala de Plens, i participar en activitats com els concursos de caça de bolets o les xerrades i conferències relacionades amb el món boletaire. Les visites culturals també tenen un paper destacat, amb el campanar, el museu de Can Caciques i el Museu Vilà oberts al públic.

L’oferta d’oci inclou una actuació castellera a la plaça Catalunya, amb els Minyons de Santa Cristina d’Aro i els Laietans de Santa Coloma de Gramenet, i espectacles teatrals i musicals a la plaça del Castell. Els més petits poden gaudir de tallers com els Petits xefs boletaires, els jocs infantils amb materials naturals o crear obres d’art amb l’activitat de Land-Art. També hi haurà jocs de taula i espais de descans amb servei de bar i menjar, així com un dinar popular al Casino Llagosterenc.

La Fira del Bolet es desplega pels carrers del casc antic de Llagostera, creant un ambient festiu i cultural.

Comparteix aquest esdeveniment

39701
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Data:
octubre 12
Categories d'Esdeveniment:
,
Lloc web:
https://activa.llagostera.cat/

Recinte

Llagostera
Llagostera,Espanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button