Carregant Esdeveniments
La Moguda Gastronòmica a Santa Perpètua de Mogoda

La Moguda Gastronòmica a Santa Perpètua de Mogoda

11 octubre 2024 (12:00 AM) - 27 octubre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Aquesta tardor, Santa Perpètua de Mogoda es converteix en el punt de trobada per als amants de la gastronomia amb La Moguda Gastronòmica, una celebració on la cuina esdevé protagonista indiscutible. Durant diverses setmanes, més d’una vintena de restauradors locals oferiran propostes úniques, amb menús especials que inclouen duos, esmorzars de forquilla i cuines d’arreu, incorporant sempre productes de temporada i de proximitat. Tot això, a preus especials que permetran als visitants descobrir els sabors més autèntics de la comarca.

Els establiments participants han preparat una oferta variada que posa en valor la riquesa gastronòmica de la zona, buscant satisfer els paladars més exigents i fer gaudir a tothom qui s’hi acosti. Tant si us agraden les propostes tradicionals com les més innovadores, trobareu plats que no us deixaran indiferents.

A més, la iniciativa vol posar en relleu l’atractiu cultural de Santa Perpètua de Mogoda, una vila reconeguda pel seu patrimoni arquitectònic, arqueològic i artístic.

Comparteix aquest esdeveniment

91332
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
octubre 11
Finalització:
octubre 27
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.lamogudagastronomica.cat/

Recinte

Santa Perpètua de Mogoda
Santa Perpètua de Mogoda,Espanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button