Carregant Esdeveniments
Fira de la Castanya de Viladrau

Fira de la Castanya de Viladrau

26 octubre 2024 (12:00 AM) - 27 octubre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira de la Castanya de Viladrau és una cita anual imprescindible que se celebra des de 1995 per promoure un producte tan arrelat al territori com és la castanya del Montseny. Aquesta fira, que té lloc en el marc incomparable del Parc Natural del Montseny, combina tradició, cultura i natura, destacant la importància històrica d’aquest fruit, que va ser molt valorat fins a mitjans del segle XX. Les tradicionals castanyeres de Barcelona, de fet, preferien les castanyes de Viladrau per la seva qualitat excepcional.

La castanya del Montseny es distingeix per un color pujat i brillant, un sabor dolç i una textura que la fa fàcil de coure. El seu cultiu es realitza en condicions ambientals controlades, dins d’un entorn protegit com és la Reserva de la Biosfera del Montseny, garantint-ne així la qualitat i autenticitat. Durant la fira, els visitants poden descobrir la riquesa d’aquest producte i gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica centrada en la castanya, així com adquirir productes artesans i participar en activitats relacionades amb el món de la natura.

La fira ofereix un programa d’activitats per a tots els públics, amb propostes culturals, tallers, espectacles i rutes guiades que permeten explorar els paisatges tardorals i les majestuoses castanyedes centenàries.

Comparteix aquest esdeveniment

1323571
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
octubre 26
Finalització:
octubre 27
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.viladrau.cat/ca/agenda/29a-fira-de-la-castanya-2024

Recinte

Viladrau
Viladrau,17406Espanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button