Carregant Esdeveniments
Fira de la Cervesa Artesana a Torredembarra

Fira de la Cervesa Artesana a Torredembarra

18 octubre 2024 (12:00 AM) - 20 octubre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Arriba una nova edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra, que transformarà la plaça del Castell en un espai ple d’aromes i sabors únics. Aquest esdeveniment és una cita imprescindible per als amants de la cervesa i per a tothom qui vulgui gaudir d’un ambient festiu i cultural.

La fira reunirà nombrosos productors de cervesa artesana, oferint una àmplia varietat de sabors i estils per tastar. Els assistents podran degustar cerveses de diferents procedències, descobrir noves creacions i aprendre sobre el procés d’elaboració artesanal. A més de les cerveses, l’esdeveniment comptarà amb una selecció de food trucks amb propostes gastronòmiques variades que complementaran perfectament l’experiència.

L’oferta d’activitats va més enllà de la cervesa. Els visitants podran gaudir de música en viu, que animarà l’ambient durant tota la fira, i també d’un espai de joc infantil pensat per als més petits de la família. Per als que vulguin descobrir la riquesa cultural de Torredembarra, es realitzaran visites guiades al castell i al nucli antic, oferint l’oportunitat de conèixer la història i el patrimoni de la vila.

Comparteix aquest esdeveniment

Mostra els detalls

Inici:
octubre 18
Finalització:
octubre 20
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.turismetorredembarra.cat/13a-fira-de-la-cervesa-aid-1683

Recinte

Torredembarra
Torredembarra,43830Espanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button