Carregant Esdeveniments
Diada de l'Arrossejat de l'Ametlla de Mar

Diada de l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar

13 octubre 2024 Tot el dia
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Diada de l’Arrossejat és una festa gastronòmica emblemàtica de l’Ametlla de Mar, que cada any atrau visitants a les Terres de l’Ebre. Aquest esdeveniment es durà a terme al Port de l’Ametlla de Mar, concretament a la Contrapunta o Cofraria nova, a partir de les 17h, oferint una ocasió única per degustar l’autèntica cuina marinera de la zona.

La festa gira al voltant de l’arrossejat, un plat tradicional elaborat amb arròs, peix i marisc fresc capturat per la flota pesquera local. La qualitat excepcional del peix i marisc de l’Ametlla de Mar s’explica per la influència del Delta de l’Ebre, on l’aigua dolça del riu es barreja amb la salada del Mediterrani, enriquint les aigües amb nutrients que donen un sabor únic als productes del mar.

A més de promocionar la gastronomia local, la Diada busca implicar la població en la preservació de les tradicions i la promoció turística de la vila. Aquesta festa s’inclou dins de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja, que tenen lloc cada any al voltant del mes d’octubre i ofereixen als visitants l’oportunitat de descobrir una varietat de receptes marineres elaborades amb productes de proximitat.

Comparteix aquest esdeveniment

80608
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Data:
octubre 13
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.visitametllademar.com/ca/events/xxxvi-diada-de-l-arrosejat

Recinte

Ametlla de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button