Carregant Esdeveniments
Oktoberfest a Calella

Oktoberfest a Calella

11 octubre 2024 (12:00 AM) - 20 octubre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Un any més, Calella acull la seva pròpia Oktoberfest, una celebració que combina música, gastronomia i diversió, omplint la ciutat d’energia i entusiasme. Aquest esdeveniment és un dels més populars de la tardor, atreient tant a residents com a visitants que volen gaudir de l’ambient festiu i la bellesa de la costa mediterrània.

L’Oktoberfest de Calella destaca per la seva vessant musical, amb la participació de més de 3.000 músics procedents de tot Europa. Les bandes omplen els carrers i els escenaris de sons festius, creant una atmosfera única. Però no només la música és protagonista: aquesta trobada també és una festa gastronòmica que permet als assistents degustar especialitats culinàries de diversos països, amb la cervesa alemanya com a gran estrella.

Aquesta festa de la cervesa és l’oportunitat perfecta per viure una mica de la cultura alemanya a Catalunya, amb els seus tradicionals vestits bavaresos, grans gerres de cervesa i un ambient animat que converteix Calella en un lloc ideal per celebrar la tardor.

Comparteix aquest esdeveniment

1818049
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
octubre 11
Finalització:
octubre 20
Lloc web:
https://www.oktoberfestcalella.com/ca/

Recinte

Calella
Calella,GironaEspanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button