Carregant Esdeveniments
Fira de la Cervesa de Roses

Fira de la Cervesa de Roses

11 octubre 2024 (12:00 AM) - 13 octubre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira de la Cervesa de Roses torna un any més per oferir una experiència única als amants de la cervesa artesana. Aquest esdeveniment, ubicat al cor de l’Alt Empordà, reuneix productors de cervesa de tot Catalunya que presenten més de trenta varietats de cerveses artesanes. Cada productor cuida amb detall el procés d’elaboració, oferint al públic una oportunitat excepcional de descobrir sabors i estils diversos.

Al llarg de diversos dies, podreu degustar aquestes cerveses en un ambient festiu i familiar, amb una oferta gastronòmica variada que inclou servei d’entrepans diari. Un dels moments més esperats de la fira és la fideuada benèfica, que tindrà lloc el diumenge, combinant gastronomia i solidaritat. A més, el dissabte a la tarda, els més apassionats tindran l’oportunitat de participar en un tast prèmium de cerveses, on es podrà apreciar en profunditat les qualitats més exquisides d’algunes de les millors cerveses de la fira.

L’ambient de la fira estarà amenitzat per música en viu, creant una atmosfera festiva perfecta per gaudir amb amics o família.

Comparteix aquest esdeveniment

1818569
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
octubre 11
Finalització:
octubre 13
Categoria d'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.roses.cat/la-vila/promocio-economica/mercats-de-petit-format

Recinte

Roses
Roses,GironaEspanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button