Carregant Esdeveniments
Fira del Bolet i del Boletaire de la Pobla de Lillet

Fira del Bolet i del Boletaire de la Pobla de Lillet

27 setembre 2024 (12:00 AM) - 29 setembre 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

La Fira del Bolet i del Boletaire de la Pobla de Lillet és una cita imprescindible per a tots els amants de la micologia i la natura. Aquest esdeveniment anual ofereix un cap de setmana dedicat als bolets, amb un programa ple d’activitats per a totes les edats. La Pobla de Lillet es converteix en un punt de trobada per a boletaires i curiosos que volen endinsar-se en el fascinant món dels bolets, tan presents en la cultura gastronòmica de la regió.

Durant la fira, el mercat del bolet és un dels principals atractius, on boletaires locals exposen i venen les millors varietats de bolets recollits als boscos propers. Els visitants poden aprofitar per adquirir productes frescos i de qualitat, perfectes per preparar plats deliciosos i tradicionals. A més de la compra, la fira inclou una interessant exposició micològica, on es poden veure diverses espècies de bolets, amb explicacions per aprendre a identificar-les.

El programa d’activitats inclou cercaviles, concerts i altres propostes lúdiques que amenitzen l’ambient festiu. També s’organitzen degustacions per a qui vulgui tastar plats elaborats amb bolets, acompanyats de productes de la terra.

Comparteix aquest esdeveniment

605237
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
setembre 27
Finalització:
setembre 29
Categories d'Esdeveniment:
,
Lloc web:
https://www.poblalillet.cat/actualitat/agenda/fira-del-bolet-i-del-boletaire-2024.html

Recinte

La Pobla de Llitet
La Pobla de Llitet,+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button