Carregant Esdeveniments
Proto-fest: El Festival de Música que Revitalitza Tortosa

Proto-fest: El Festival de Música que Revitalitza Tortosa

20 juliol 2024 (12:00 AM) - 28 juliol 2024 (11:59 PM)
Clica per puntuar
(Vots: 0 Mitjana: 0)

Arriba una nova edició del Proto-fest Tortosa, un esdeveniment que porta la música a diversos punts del nucli històric de la ciutat. Aquest festival no només és un homenatge al patrimoni musical, sinó que també aposta per la recuperació i la interpretació d’obres inèdites o poc conegudes de dones i de compositors del territori.

Des de la seva primera edició, el Proto-fest s’ha destacat per la seva àmplia oferta formativa. El programa inclou masterclasses de bandoneó, violí, viola, violoncel, música de cambra, cant i la interpretació en orquestra. Aquestes activitats no només fomenten l’aprenentatge, sinó que també ofereixen una oportunitat única per als músics de perfeccionar les seves habilitats amb professionals de renom.

Organitzat per l’Associació Festival de Música de Tortosa, una entitat sense ànim de lucre, el festival compta amb la direcció artística de la soprano Cecília Aymí i el violista David Matheu. Amb el seu lideratge, el Proto-fest es consolida com una cita imprescindible per als amants de la música, oferint una experiència que combina formació i gaudi en un entorn històric i cultural inigualable.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Inici:
juliol 20
Finalització:
juliol 28
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Lloc web:
https://proto-fest.com/

Recinte

Tortosa
Tortosa,CatalunyaEspanya+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button